pirmdiena, 2014. gada 24. februāris

SMU "Dreamer"

Uzņēmums  „Dreamer”  ir Tavu sapņu piepildījums!


   Skaistas un vienkāršas lietas atdzīvina mūsu ikdienu, tomēr labs un veselīgs miegs ir viena no cilvēka svarīgākajām vajadzībām. To visu bieži vien izjauc murgi un slikti sapņi.

Taču „Dreamer”  Tev var palīdzēt-

   






Krāšņie sapņu ķērāji ne tikai notvers tavus sliktos sapņus, bet arī uzlabos istabas auru un atmosfēru..Katrs no ķērājiem ir īpašs un oriģināls, tāpēc  tam piemīt spēja būt saistītam ar savu īpašnieku. Bet kā tas darbojas? - Lūk, diegu tīklā iepiņķerējas murgi, taču pa tīkla vidiņu labie sapņi tiek cauri un nonāk pie Tevis.



    Relaksācijai un omulīgas sajūtas radīšanai „Dreamer” piedāvā videi draudzīgus un dabiskus papīra lukturīšus ar dažādu kaltētu augu motīviem. Pietiks tikai ar vienu aromātisko tējas svecīti, lai bohēmiskais gaismeklītis iemirdzētos arī Tavās mājās.


    






Dekori ne tikai izdaiļo, kādu konkrētu vietu, bet arī dzan mūs pašus - gan garīgi, gan fiziski. Auskari ir daudzi un dažādi, taču „Dreamer” gatavotie ir kā mazi sapņu ķērāji, kas nenoliedzami raisīs apkārtējo apbrīnu. Ļauj Sev justies skaistai un interesantai!
   


Runājot par zēniem, bieži rodas jautājums-ko viņam dāvināt? Te ir atbilde - zīmētu auto rāmītī. Vienkārši, bet glauni!:)
 










Jaunumus var apskatīt  - šeit 

Vai arī taisnā ceļā griezties pie Lauras Amanda Ģērmanes (12.a)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru