otrdiena, 2014. gada 21. oktobris

21.oktobra vēstnieku sapulce.

Otrdienas rītā satikās klašu vēstnieki un VĢSP augšpalātas dalībnieki. Skolotājas A.Lozdas prombūtnes laikā šīs sapulces vadību uzņēmās parlamentārieši.

Šajā tikšanās reizē izrunātās aktualitātes:
1) Lāčplēša un Spīdolas stafešu norise un aptuvenaie datumi, kad tas varētu notikt atsevišķās puišu un meiteņu klašu komandās.
2) Informācija par VĢSP twitter kontu, kurā parādīties individuālie un klašu konkursiņi, kā arī ārkārtēja akuālā informācija skolēniem. https://twitter.com/vgsp1
3) Iespēja piedalīties fotokonkursā "Janiešu nodarbinātība Eiropas Savienībā". Darba iesniegšanas termiņš: 1.decembris. Sīkāka informācija 2.stāvā pie SP ziņojumu dēļa vai šeit.
4) Atvērto durvju diena Rīgas Tehniskajā universitātē 25.oktobrī. (plakāts 2.stāvā pie SP ziņojumu dēļa)
5) Vēstnieku iepazīstināšana ar klasēm aizpildāmu anketu par pirmā semestra pasākumiem skolā, kurā klases vienojoties drīkst izsvītrot pasākumu, kuru neatbalsta, un papildināt ar savām idejām, kā arī pāris jautājumiem par kuru realizāciju SP vēl notiek diskusijas (atkarīgs no skolēnu atsaucības).
6) Ziemassvētku pasākuma veidols pēc pagāšgada parauga. Ceturtdienas vakarā svinīgā līnija un klašu priekšnesumi, bet piektdienu katra klase pavada pašu izvēlētā veidā. Iespējamās tēmas. 


Paldies visiem klašu pārstāvjiem, kas ieradās un aiznesa informāciju līdz savām klasēm!

VĢSP

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru